Κηδείες

Γεώργιος Ευ. Βομβορης, ετών 97

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τελείται η κηδεία του Γεώργιου Ευ.Βομβορη στις 15.00, στον Ιερό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Στράτης και Χίλντα, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Λεία και Νόρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μνημόσυνα

Γεώργιος Π. Λοβίτης

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Λοβίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, οι γονείς του Παναγιώτης και Γιάννα Λοβίτη, τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιάννης, τα αδέλφια του Κωνσταντίνα, Κατερίνα – Βασίλης και Μαρία - Δημήτρης, τα ξαδέλφια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Νικόλαος Γ. Βλάχος

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται εξάμηνο μνημόσυνο του Νικολάου Γ. Βλάχου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Ζούπαινα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Γεώργιος και Δήμητρα Βλάχου, τα αδέλφια του Χρήστος - Μαρία Βλάχου, Κωνσταντίνα - Ηλίας Πλαγάκης και Παναγιώτης - Άννα Βλάχου, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.

Ευθυμία Πετροπούλου

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται διετές Μνημόσυνο της Ευθυμίας Πετροπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της, Ιωάννης Πετρόπουλος, τα παιδιά της Σταύρος-Ευσταθία και Αναστάσιος-Ευθυμία, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Δημ. Σκουφης

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται 40ήμερο Μνημόσυνο του Θεοδώρου Δημ. Σκουφη στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Βαμβακού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Βασιλική, Δημήτρης και Φωτεινή, η εγγονές του Νάταλι και Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Παν. Σκουφη

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Παν. Σκουφη στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Βαμβακού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασιλική και Αθανάσιος, ο εγγονός της Παναγιώτης, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Μιχαλόπουλος

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεωργίου Μιχαλόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αριστοτέλης-Αντωνία και Θεόδωρος-Άννα, τα εγγόνια του Γεώργιος, Γεώργιος, Μιχάλης και Ελένη, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Ανδρ. Θεοφιλόπουλος

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ανδρ. Θεοφιλόπουλου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λογγανίκο. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Μουνδρουκα

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Μουνδρουκα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυστρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Αλεξάνδρα, ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Κωνσταντίνος Μουνδρουκας, Κυριάκος – Ποτούλα Μουνδρουκα και Γιάννης-Αντωνία Μουνδρουκα, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

[ Αν επιθυμείτε τη δημοσίευση για το Μημόσυνο ή τη Κηδεία προσφιλών σας προσώπων, διευκρινίσεις ή ευχαριστήριο στείλτε στο info@notospress.gr]