ΣΠΑΡΤΗ. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης στοι Δημαρχιακό Μέγαρο στις 14.00 με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε live τη συνεδρίαση

Αναλυτικά το θεματολόγιο έχει ως εξής:

1ο Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής των εργασιών – υπηρεσιών για «Συντήρηση και Επισκευή εξοπλισμού επικοινωνιών για πυροπροστασία» και «Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού πυροπροστασίας»
Εισηγητής: κ.Σταύρος Αργυρόπουλος

2ο Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προμήθειας Εργαλείων
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Ρήγας

3ο Χορήγηση - Ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκής αγοράς
Εισηγητής: κ.Σταύρος Αργυρόπουλος

4ο Χορήγηση θέσεων - τοποθέτηση πωλητών στη λαϊκή αγορά Σπάρτης
Εισηγητής: κ.Σταύρος Αργυρόπουλος

5ο Αποδοχή αιτήματος του Πέτρου Ηλιόπουλου και έγκριση βελτίωσης και αλλαγής πορείας με νέα διάνοιξη αγροτικής οδού στην περιοχή «ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ – ΠΛΑΤΑΝΑ» της Τ.Κ. Ποταμιάς, Δ.Ε. Φάριδος Δήμου Σπάρτης Π.Ε. Λακωνίας, με έξοδα του ιδίου.
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

6ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Chongqing της Κίνας
Εισηγητής: κ.Χριστίνα Μακρυσοπούλου

7ο Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO – ψήφιση πίστωσης – συγκρότηση επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών και προμηθειών
Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

8ο Περί διατηρήσεως ή μη κενωθέντος περιπτέρου επί της οδού Κων.Παλαιολόγου αριθ.88 της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

9ο Έγκριση μελέτης για τη μορφή και το είδος κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους.
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

10ο Εξέταση ένστασης κατά της αριθμ.65/2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης περί εγκρίσεως (αποδοχής) αιτήματος του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία "Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)" σχετικά με εντοπισμένη τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Χαρισίου του Δήμου Σπάρτης στα Ο.Τ.190 & 195 και ειδικότερα περί αναδιάταξης κοινοχρήστων χώρων με την κατάργηση προβλεπόμενου πεζόδρομου και με την δημιουργία (καθορισμό) νέου κοινοχρήστου χώρου (Κ/Χ) στάθμευσης
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

11ο Έγκριση δαπάνης για την συμμετοχή του Δήμου στο forum Δημάρχων στα πλαίσια της Έκθεσης Παγκόσμιων Ιστορικών και Πολιτιστικών Πόλεων (στην πόλη Nanjing της Κίνας, από 23 έως 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016.- Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών.
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος

12ο Έγκριση δαπάνης για την συμμετοχή του Δήμου στο Διεθνές Συνέδριο Φιλίας Πόλεων στην πόλη Chongqing της Κίνας από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2016.- Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών.
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος