ΣΠΑΡΤΗ. Tην επιτυχημένη συνταγή δεν την αγγίζεις παρά μόνον για να την φρεσκάρεις ή να την κάνεις ακόμα πιο προσιτή και τελικά αξιαγάπητη.

Το Level resto – coffe bar εγκαινιάζει τον 2ο κύκλο εμφανίσεων ενός μουσικοτραγουδιστικού σχήματος που κατέκτησε το κοινό. Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ο Τάσος Σκιαδάς, ο Νίκος Σταυρόπουλος και φέτος η Βίκυ Μαριώλου «ανοίγουν» την χειμερινή περίοδο ψυχαγωγίας του Level με ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί σε μουσικούς και ψυχαγωγικούς κύκλους…


Μουσικές από ό,τι ποιό αγαπημένο τραγουδήσαμε και τραγουδάμε, με εμφατικές στάσεις στις διασκευές του ελαφρού τραγουδιού, αναφορές σε δημιουργίες που αποτελούν σταθμούς στη «ποιοτική» δισκογραφία που αγαπήθηκε και ερμηνείες τραγουδιών που έγιναν σταθμοί στο ελληνικό τραγούδι. Ένα πρόγραμμα εύθυμης και κεφάτης ζωής που φέρει και τη σφραγίδα του Κώστα Τσέγκου.

Οι καθιερωμένοι στην μουσική και ερμηνεία Τάσος και Νίκος υποδέχονται αυτή την περίοδο την Βίκυ για να κάνουν αρκετά βράδια του φετινού Φθινοπώρου και Χειμώνα αξέχαστα. Στο stage του Level θα γράφει «Όλα τριγύρω αλλά… Ζουν»!

Έναρξη την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και στη συνέχεια κάθε δεύτερη Παρασκευή το Level αλλά…Ζει τα επίπεδα της ψυχαγωγίας και συνοδεύει τη διασκέδασή σας με ένα menu ποιότητας και εκλεπτισμένης επιλογής. Πιάτα και πλατό, σαλάτες και πάστες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις συμπληρώνουν την έξοδό σας.

Snack πειρασμοί, Burgers εκπλήξεις, ξεχωριστές ποικιλίες κρεατικών και τυριών, πιάτα που υπηρετούν την ιταλική κουζίνα όπως Amatritsiana και Saltibocca αλλά και την ελληνική γαστρονομία με γεύσεις που προκαλούν... την cava και τους barmen.


Level resto – coffe bar

Πεζοδρομος Κλεομβρότου. Σπάρτη

Τηλέφωνο κρατήσεων 27310 82442

Έναρξη προγράμματος 21:30