ΓΡΑΜΜΟΥΣΑ. Με ιδιαίτερη επισημότητα και σε κλίμα συγκίνησης, χαράς και αισιοδοξίας, τελέσθηκαν προ ημερών τα εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Α.Σ.Ε Sparta Orange, στη Γράμμουσα Λακωνίας.

Η τελετή ξεκίνησε με τον αγιασμό και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Sparta Orange, κ. Μπλέτας Πέτρος, εμφανώς συγκινημένος, περίγραψε τη μεγάλη προσπάθεια, των δέκα και πλέον ετών, που καταβλήθηκε από τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., για την υλοποίηση της κατασκευής του συσκευαστηρίου και την ανάπτυξη που επιδεικνύει ο συνεταιρισμός. Τόνισε μάλιστα ότι ο Sparta Orange είναι μία μεγάλη οικογένεια με το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους.

Oι εκπρόσωποι των Αρχών, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κι εκπρόσωποι φορέων λαμβάνοντας τον λόγο συνεχάρησαν την ομάδα του Sparta Orange και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων επιχειρήσεων για τον τόπο, στη δύσκολη περίοδο κρίσης που διανύει η χώρα.
Ακολούθησε γεύμα με άφθονο φαγητό και κρασί, ενώ δεν άργησε να ξεκινήσει το γλέντι με τραγούδια και χορό από το προσωπικό του Sparta Orange, για να παρασύρει στη συνέχεια και τους περισσότερους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και στελέχη διακεκριμένων επιχειρήσεων της Λακωνίας, όπως ο Α.Σ.Ε.Ε. "Λακωνία", η εταιρία MIMIS Ε.Π.Ε., η ΕΥΡΩΠΑΚ, η ΛΑΒΙΟΓΑΛ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ, η ΚΑΣΕΛΛ Α.Ε. και η MONEMVASIA WINERY(Γ. Τσιμπίδης).