ΤΡΙΠΟΛΗ. Η Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πρώτη Περιφερειακή έκθεση στην ιστορία όλης της γεωγραφικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, στο κτίριο Γ.Ε.Α. Α.Ε

Επιχειρήσεις και φορείς θα παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις τους μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της έκθεσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο η έκθεση να μετατραπεί σε ένα ανοιχτό ζωντανό χώρο όπου επιχειρηματίες και κόσμος θα έχουν πρόσβαση στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της ενημέρωσης.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση για εξαγωγές συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την Πελοπόννησο που δραστηριοποιούνται, ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις εξαγωγές.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο ΓΕΑ, στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Στόχος της ημερίδας είναι η αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Πελοποννήσου στις αγορές του εξωτερικού, η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών της Enterprise Greece για την ενίσχυση και την τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας η οποία στοχεύει στην υποστήριξη όλων των εξαγωγικών κλάδων της χώρας μέσω της προβολής στις διεθνείς αγορές των ποιοτικών και υψηλής προστιθέμενης αξίας ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Και μην ξεχνάτε τη διοργάνωση του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου αποκλειστικά για τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» με θέμα: «Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 16.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).
Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr στη διαδρομή Προσφορές για Εκθέτες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν από την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μισή ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Μία προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.


Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece
Ανάδοχος ALFA EXPO

Χορηγοί επικοινωνίας: NOTOS 94.9FM, Notospress.gr