ΣΠΑΡΤΗ. Το βράδυ της Παρασκευής, 28η Οκτωβρίου, οι λάτρεις του κρασιού και των ιδιαίτερων γεύσεων έχουν την τιμητική τους!

Η Λέσχη - Σύμμετρον café bistro ετοίμασε μια βραδιά αφιερωμένη στον ελληνικό οίνο!
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος σας βοηθά στην επιλογή του ιδανικού κρασιού, μέσα από την πλούσια λίστα που έχει επιλέξει για εσάς η Λέσχη Σύμμετρον από τις ετικέτες της Οινοποιητικής Μονεμβάσιας Γ. Τσιμπίδης !

Επιλέγετε:

Λευκά

-Κυδωνίτσα Οινοποιητικής Μονεμβασίας - Κυδωνίτσα
-Λαλούδι - Μοσχοφίλερο
-Φιλέρι - Φιλέρι & Αγιωργίτικο

Ερυθρά

-Λαλούδι - Αγιωργίτικο
-Mura Rossa - Λημνιώνα & Αγιωργίτικο


Με κάθε φιάλη, η Λέσχη σας προσφέρει ένα από τα τέσσερα finger food πιάτα που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το βράδυ

Finger Food

-Ρολλάκι με μετσοβόνε & σάλτσα σύκου αρωματισμένη με ροζ πιπέρι
-Ταρτάκι με ταραμοσαλάτα και γαρίδα σωτέ
-Τορτίγια γεμιστή με σολωμό
-Ταλαγάνι Μεσσηνίας ψητό με αποξηραμένα φρούτα


Απολαμβάνετε:

Από το menu της Λέσχης μπορείτε να επιλέξετε

Κυρίως Πιάτα

-Φιλέτο μοσχαρίσιο γεμιστό με πορτοκάλι και γραβιέρα , συνοδεύεται με μίνι πατάτες & σάλτσα απο κρασί Mura Rossa
-Κριθαρότο Θαλασσινών
-Σολωμός ψητός με βινεγκρέτ λεμονιού & πουρέ σελινόριζας


Τηλέφωνο Κρατήσεων : 27310 23360 / 6977807670 / 6976006550


Ενημερωθείτε για την κάβα της βραδιάς

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 2008
Τοπικός Πελοποννησιακός Ερυθρός Ξηρός Οίνος από την ομώνυμη εκλεκτή ποικιλία με παλαίωση για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Έχει το χρώμα του βύσσινου και αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και ξηρών καρπών. Δύο διακρίσεις.


ΑΝΘΟΣΜΙΑΣ ΡΟΖΕ
Οίνος ροζέ ημίγλυκος Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Από εκλεκτές ποικιλίες Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο με εκχύλιση λίγων ωρών σε χαμηλή θερμοκρασία. Έχει τριανταφυλλί χρώμα και αρώματα λουλουδιών, κυρίως τριαντάφυλλου. Έξι διακρίσεις.


ΦΙΛΕΡΙ ΡΟΖΕ
Οίνος ροζέ ξηρός Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Από συνοινοποίηση των εκλεκτών ποικιλιών Φιλέρι και Αγιωργίτικο. Έχει ροδί χρώμα, πλούσιο και φίνο άρωμα ελληνικής άνοιξης, δροσερή γεύση και μακρά επίγευση. Οκτώ διακρίσεις.


ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ ΛΕΥΚΗ
Οίνος λευκός ξηρός Π.Γ.Ε. Λακωνία. Από την ομώνυμη λευκή ποικιλία. Έχει λευκοκίτρινο χρώμα, φινετσάτο ιδιαίτερο άρωμα τροπικών φρούτων και κυδωνιού λόγω της γηγενούς σπάνιας ποικιλίας. Δεκαεπτά διακρίσεις.
ΛΑΛΟΥΔΙ 2008
Τοπικός Πελοποννησιακός Ερυθρός Ξηρός Οίνος από την εκλεκτή ποικιλία Αγιωργίτικο με παλαίωση για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Έχει πορφυρό χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων και ξηρών καρπών. Δεκαέξι διακρίσεις.


ΛΑΛΟΥΔΙ Λευκός Ξηρός
Οίνος Λευκός Ξηρός Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Από την εκλεκτή λευκή ποικιλία Μοσχοφίλερο. Έχει λευκοκίτρινο χρώμα, έντονα ανθικά και φρουτώδη αρώματα κυρίως τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών. Οκτώ διακρίσεις.


MURA ROSSA 2010
«Τα κόκκινα τείχη της καστροπολιτείας»
Οίνος ερυθρός ξηρός Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος. Από τις ποικιλίες Λημιώνα και Αγιωργείτικο με παλαίωση 24 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Δυνατό στο χρόνο. Με βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα βύσσινου, μόκας και κερασιού.