Χθες Τετάρτη 26/10 το βράδυ "έφυγε" από τη ζωή ο Μιχάλης Τσαγγάρης, δημιουργός και ψυχή του «Εν Χατίπι». Θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Σπάρτης.

Κηδείες
Δήμητρα Α. Κουρεμπή, ετών 40

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 16:00μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι θα τελεστεί η κηδεία της 40χρονης Δήμητρας Α. Κουρεμπή. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Αριστείδης Κουρεμπής και Καλλιόπη Βεργέτη, τα αδέλφια της Γεωργία, Μάριος και Γιώργος & οι λοιποί συγγενείς της. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να πραγματοποιηθεί δωρεά στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ανδρέας Ευσ. Μηλιδώνης, ετών 90

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 16:00μ.μ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα θα τελεστεί η κηδεία του 90χρονου Ανδρέα Ευσ. Μηλιδώνη. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα αδέλφια Μαρία - Δημήτρης Μποσμπόνης, Χάρη - Διονύσης Πατιστέας, Βούλα Καββαθά, Γεώργιος - Χρυσούλα Κόντου και Ρεγγίνα Κόντου, τα εγγόνια του, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.

Μνημόσυνα
Φίλιππας Ρομπότης

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Φίλιππα Ρομπότη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Θεολόγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Σπύρος Ρομπότης και Δημήτρης- Ιωάννα Ρομπότη, η εγγονή του Κωνσταντίνα, τα αδέλφια του, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργίας χήρας Κ.Βάγια
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας χήρας Κ.Βάγια στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης Κ.Βάγιας και Τασία - Θεόδωρος Τσιντόλας, τα εγγόνια & οι λοιποί συγγενείς της.

Ευάγγελος Π. Φλουτσάκος
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Π. Φλουτσάκου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Παναγιώτης, Σταυρούλα και Δημήτρης, τα εγγόνια του Βαγγέλης και Μαριάντα, τα αδέλφια & οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Θ. Κανακάκος
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Θ. Κανακάκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αθανάσιος, Χρήστος και Ανθή, τα εγγόνια του Θεόδωρος και Χρυσοβαλάντης, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.
Σταμάτα Γιαννακάρη-Νικολοπούλου

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταμάτας Γιαννακάρη-Νικολοπούλου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Πότα, ο σύζυγός της Νίκος Νικολόπουλος, η κόρη της Χρυσούλα Νικολοπούλου, τα αδέλφια της, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Π. Κωνσταντινάκος
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Κωνσταντινάκου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Λογγάστρας. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια & οι λοιποί συγγενείς του.