ΜΑΓΟΥΛΑ. Αν η αποδοχή του κόσμου είναι το κριτήριο της επιτυχίας τότε το «Τσάι» της Ενορίας Μαγούλας μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένο και ενδιαφέρον.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πατέρα Γεωργίου Φωτόπουλου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης που στόχο είχε την συγκέντρωση βοήθειας για τους πάσχοντες συνανθρώπους. Μάλιστα η ανταπόδοση των διοργανωτών πέρασε κάθε προσδοκία αφού η εκδήλωση πέρα από τις ευγενικές προσφορές γλυκισμάτων περιείχε και ενδιαφέρον καλλιτεχνικό πρόγραμμα τόσο με το σχήμα «Χοές» όσο και με τις χορευτικές ομάδες της Ενορίας απο μικρά κορίτσια και μεγαλύτερες γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι έτυχαν κι ενός σημαντικού δώρου, αφού όλοι έλαβαν την εικονίτσα του Αγίου Νίκανδρου. Υπολείματα ναού του Αγίου υπάρχουν στην ενορία Μαγούλας.Η μνήμη του Αγίου θα τιμάται σε άλλο Ιερό Ναό.

Ανάμεσα στο πλήθος και παιδιά του κατηχητικού αλλά και δεκάδες πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση χωρίς να ανήκουν στην Ενορία της Μαγούλας.