Μνημόσυνα

Ευστράτιος Λώλος
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου τελείται 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Λώλου στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρουσώ, τα παιδιά του Παναγιώτα – Λάμπρος και Ντίνος, η εγγονή του Σπυριδούλα, τα αδέλφια του Μαρία χήρα Η. Διολίτσι και Αντώνης Λώλος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθηνά Μπεμπέτσου-Χρόνη
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Μπεμπέτσου-Χρόνη στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευγενία-Βασίλης Σώτος, Παντελής-Χριστοφίλη Μπεμπέτσου και Γιώργος Μπεμπέτσος, τα αδέλφια της Χαρίλαος – Μαρία Χρόνη, Νικήτας-Ιωάννα Χρόνη, Γιώργος-Παναγιώτα Χρόνη, Παναγιώτα Μέγγου και Μαρία Τζαννίνη, τα εγγόνια της Ελένη, Βασίλης, Ευαγγελία και Ινώ και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Διαμαντάκος
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Διαμαντάκου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Σταυρούλα-Γιώργος Συκιώτης, Δέσποινα – Χρήστος Δημητρόπουλος και Μαρία-Ηλίας Μουστάκης, τα εγγόνια του Αθηνά, Ιωάννης, Αποστόλης, Αναστάσιος και Ζηνοβία, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Β. Παναγάκη
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Β. Παναγάκη στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπ[ροσευχή τα παιδιά της Αναστασία, Κωνσταντίνα, Γιώργος και Αικατερίνη-Σπύρος Φιλιπόπουλος, τα αδέλφια της, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Σωτ. Κάτσαρης
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Σωτ. Κάτσαρη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Σωτήριος και Γεωργία, τα αδέλφια του Έλενα, Γαβριηλία και Σμαραγδία, η γιαγιά του Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες

Κανέλλα χήρα Ε. Βενετσάνου
Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία της Κανέλλας χήρας Ε. Βενετσάνου που απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια.

Γεώργιος Διαμαντόπουλος
Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του Γεωργίου Διαμαντόπουλου που απεβίωσε σε ηλικία 102 ετών στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα.

[ Αν επιθυμείτε τη δημοσίευση για το Μημόσυνο ή τη Κηδεία προσφιλών σας προσώπων, διευκρινίσεις ή ευχαριστήριο στείλτε στο info@notospress.gr]