ΣΠΑΡΤΗ. Ποιός είναι ο Σταύρος Γ. Αραχωβίτης. Βουλευτής Λακωνίας; Γεννημένος στη Σπάρτη το 1972, μόλις 44 ετών. Παντρεμένος με 3 παιδιά. Γεωπόνος με σπουδές στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διακριθεί για την ήπια πολιτική του διαδρομή κατακτώντας το απίστευτο, έδρα στη Λακωνία με τη σημαία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο). Συντονιστής της ΕΠ. Ε. Κ. Ε Αγροτικής Ανάπτυξης. Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αρμενίας. Μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Πρώην μέλος Δ.Σ του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Πελοποννήσου.

Πρόσφατα το παρακολουθήσαμε να «σηκώνει» επικοινωνιακά το δύσκολο θέμα των Τηλεοπτικών αδειών σε σχέση με το ΣτΕ και το ΕΣΡ. Θεωρείται ένας από τους βασικούς εισηγητές πολιτικών επιλογών και ελιγμών σε αγροτικά αλλά και αναπτυξιακά θέματα προς τα αρμόδια χαρτοφυλάκια της Κυβέρνησης. Το όνομά του «έπαιξε» ως εναλλακτική επιλογή στον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Ζει με την οικογένεια του στη Σπάρτη.
Ο ιστοχώρος του είναι: https://www.facebook.com/sta.arahovitis?fref=ts
Τα email του είναι: Email: s.arachovitis@parliament.gr και saraxovitis@gmail.com
Τα τηλέφωνά του είναι: 27310 27337 και 210 3709245/9246

Φωτογραφία πρωτοσέλιδου lakonistas.gr