Με τη θερμοκρασία να συγκρατείται στους 24 βαθμούς, ανέμους σχετικά ήπιους και ασθενή βροχή θα εξελιχθεί ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη στη Λακωνία.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις στην δυτική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και βόρειο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και το κεντρικό Αιγαίο. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η μεταφορά σκόνης πάνω από την χώρα.

Ο καιρός στη Λακωνία
Στη Λακωνία το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης θα έχει συννεφιά και ασθενή βροχή στις περισσότερες περιοχές. Στη Σπάρτη ασθενή βροχή, θερμοκρασία 24 - 25 βαθμούς στη μέγιστη τιμή και ανέμους 3 ΝΑ και 5 ΒΔ την Τετάρτη. Στους Μολάους ασθενή βροχή, θερμοκρασία 23- 25 βαθμούς στη μέγιστη τιμή και ανέμους 3 Ν – ΝΔ. Στο Γύθειο αραιή συννεφιά, θερμοκρασία 22- 24 βαθμούς στη μέγιστη τιμή και ανέμους 3 Ν και ΒΑ την Τετάρτη. Φωτογραφίες από το κέντρο της Σπάρτης ώρα 7:30 π.μ.

Ο καιρός στην Ελλάδα

Γενικά η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική μεταβολή του καιρού από σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά από την μεταβολή αυτή θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα Τρίτη
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα το πρωί ξ Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Από το απόγευμα το φαινόμενο θα επεκταθεί και σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
2. Αύριο Τετάρτη
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ της Τετάρτης όμως είναι πιθανόν να φαινόμενα να επηρεάζουν Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.