Η μεγαλύτερη Έκθεση της Πελοποννήσου θα διεξαχθεί 9-13/11 στην ΒΙ.Π.Ε. Τρίπολης. Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο κ. Χαρίτσης ενώ ξεχωριστή τιμή θα αποδοθεί στους κυρίους Λαρσινό και Κωνσταντακόπουλο. Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις b2b και ημερίδα για τις εξαγωγές. Από τους διοργανωτές παρέχεται πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για επισκέπτες και επιχιερηματίες ενώ το ΚΤΕΛ Αρκαδίας προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στον Εκθεσιακό χώρο. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» www.peloponnisosexpo.gr.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν. Η διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής έκθεσης της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι πλέον γεγονός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης θα εγκαινιάσει την έκθεση, σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Λαρσινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία - Έτοιμο Σκυρόδεμα για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στο επίκεντρο της έκθεσης, βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, τουριστικών προιόντων αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κα.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει ειδικά αφιερώματα στα πελοποννησιακά προϊόντα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμοι από όλη την Πελοπόννησο διοργανώνουν καθημερινά, μαγειρέματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη των πελοποννησιακών προϊόντων και τουριστικών προϊόντων.

Εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης, με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, Πρόεδρο & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών και ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, μίας από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο.

Με έμφαση στην αξία της εξωστρέφειας και των εξαγωγών, της πελοποννησιακής ποιότητας και ταυτότητας του προϊόντος, αλλά και στην οργανωμένη προώθηση των πελοποννησιακών τροφίμων και ποτών, δύο σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων (Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Αυστρία κ.α.), του δικτύου Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά, που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις, με προκαθορισμένα ραντεβού, με ελληνικές επιχειρήσεις το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και τους εκπρόσωπους των ξένων επιχειρήσεων.

Κορυφαίες επιχειρήσεις ανάμεσα στους εκθέτες

Επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες από τη δυναμική παρουσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκατοντάδων εκθετών – κορυφαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr και δείτε τον κατάλογο εκθετών on line.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών
Και φυσικά δε θα λείψουν τα happenings και τα events που διοργανώνουν καθημερινά οι εκθέτες στο χώρο τους.

Διάρκεια Έκθεσης
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:
Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.00.

Δωρεάν Μεταφορά στον Εκθεσιακό Χώρο
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
Αφετηρία: Πλατεία Κολοκοτρώνη
Ώρες μετακίνησης: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης