[Το απόγευμα της Τρίτης μια συνάντηση σε εστιατόριο του Μεταξουργείου προμήνυε πως ΠΑΣΟΚ και «Ποτάμι» θα επανέλθουν σε τροχιά σύγκλισης.
Το ραντεβού στα στελέχη των δύο κομμάτων είχε οριστεί -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Αδιάκριτου»- από τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο.
Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν το επί χρόνια μέλος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να έχει προχωρημένες συνεννοήσεις με τη Νέα Δημοκρατία, παρά τις φημολογούμενες αντιδράσεις του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, καθώς ο πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια.
Αντιθέτως ο Λωνίδας Γρηγοράκος γύρω στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2016 είχε «κάλεσμα» σε βουλευτές και στελέχη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-«Ποτάμι» στο εστιατόριο «Το Αυγό του Κόκκορα» στο Μεταξουργείο. Μάλιστα φέρεται να είχε γίνει αποδέκτης της πρόσκλησης μέχρι και ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος όμως ενημέρωσε πως δεν θα παραβρεθεί γιατί απουσίαζε στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγα λεπτά πριν γίνει η συνάντηση «έπεσε» γραμμή από το περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά να μην …πατήσει το πόδι του κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη συνάθροιση που είχε προγραμματίσει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο Κώστας Σκανδαλίδης που έτυχε να φτάσει στο εστιατόριο λίγα λεπτά πριν την «προτροπή» της προέδρου του ΠΑΣΟΚ φέρεται να βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει μόλις πληροφορήθηκε τα …τεκταινόμενα.
Τελικά η συνάντηση έμεινε «ορφανή» από ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ και έτσι απέμειναν στο τραπέζι μόνο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και μερικά στελέχη του «Ποταμιού»
.]
Πηγή: adiakritos.gr

>>> Κάθε είδηση σε αυτή την στήλη δεν επιβεβαιώνεται από τη σύνταξη του notospress.gr. Απλά μεταφέρεται με φανερή την πηγή της και τίθεται απόλυτα στην κρίση των αναγνωστών.

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr