Ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταφθάνουν την Δευτέρα 14/11 στη Σπάρτη για επίκαιρες ομολίες. Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια να παρακολουθήσει κάποιος και τους δύο είναι στενά αφού 6 ξεκινά ο κ. Βελόπουλος και 7 ο κ. Βενιζέλος.

ΣΠΑΡΤΗ. Τη Σπάρτη θα επισκεφθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Βελόπουλος. Θα μιλήσει στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης ενώ λίγο νωρίτερα θα έχει επαφή και με τους δημοσιογράφους της πόλης στο ξενοδοχείο "Μανιάτης". Eίναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει ιδρύσει το κόμμα «Ελληνική Λύση» και όπως ισχυρίζεται δεν έχει σχέση με τα παλιά κόμματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της Γερμανίας. «Βλέπει» προς την Βορειο – Ανατολική Ευρώπη και την Ορθοδοξία. Πρώτα θα είναι ελληνικό και μετά φιλορωσικό.

Ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση πραγματοποιεί δημόσια συζήτηση στη Σπάρτη με θέμα: «Ποιο μέλλον για την Ελλάδα; Μπορεί να αποφευχθεί το τέταρτο μνημόνιο;» την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 7, στο ξενοδοχείο Sparta Inn. Στην εκδήλωση θα μιλήσει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Την παρουσία του εδώ κοινοποιούν γνωστά στελέχη του ΠαΣοΚ αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Για τον πολίτη που θέλει να παρακολουθήσει και τους δύο (αν και απέχουν ιδεολογικά) θα πρέπει να ισχύσει η συνέπεια στον πρώτο και το Ακαδημαϊκό τέταρτο στον δεύτερο.