Υπάρχει τρόπος προστασίας απο την Τράπεζα που έχουμε συνάψει δάνειο; Αυτό θα το μάθουμε στην ημερίδα που διοργανώνει η ΟΕΒΕΛ την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ώρα 17:30 στα γραφεία της στη Σπάρτη Λυκούργου 61.

ΣΠΑΡΤΗ. Τη Δευτέρα, 21η Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχών, Εμπόρων Λακωνίας (Λυκούργου 61, Σπάρτη) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο και την οποία διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η Ημερίδα έχει θέμα: «Δάνεια - Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» και η ενημέρωση θα βασίζεται και θα περιλαμβάνει όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.
H OΕΒΕΛ καλεί τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο στην άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν!
Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής -ΔΩΡΕΑΝ- προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link): http://vpnegotiations.gr/vp/
ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.

Αναλυτικά για την Ημερίδα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας και στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.lcci.gr/index.php?module=articles&type=user&func=details&id=619&permalink=imerida-daneia-trapezes-tropoi-prostasias-ruthmisis-kai-enallaktikes-luseis-21-11-2016