Το Artistic Hair Salon by Pery & George συμμετέχει σε μια βραδιά Movember που στηρίζει την ανδρική υγεία, μάχεται κατά του καρκίνου του προστάτη και της ανδρικής κατάθλιψης και προσφέρει τα έσοδά της στο ΕΚΑΒ Σπάρτης. Στις 28 Νοεμβρίου.

ΣΠΑΡΤΗ. Το Artistic Hair Salon by Pery & George συνδιοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά, ένα φιλανθρωπικό πάρτυ σε κλίμα …Movember!

Mας προσκαλεί στο (και με το) Εστιατόριο Χρώματα σε ένα event που γιορτάζει την υγεία του άνδρα και στηρίζει το κίνημα κατά του καρκίνου του προστάτη και της ανδρικής κατάθλιψης.

Ο Γιώργος Κόλλιας θα βρίσκεται εκεί για να …ξυρίσει και η βραδιά θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει το καλύτερο αληθινό ή …ψεύτικο μουστάκι! Το party όμως θα στέψει και τον άνδρα Mo και την Miss Movember που θα ακολουθήσουν πιστά και κομψά το dress code της βραδιάς που δεν είναι άλλο από το «the little black dress».

Οι «ανταύγειες» της βραδιάς:
Dj Nikos G [Resdient of Ministry Music Hall]
Εκλεκτά εδέσματα
Cocktails
Ανδρικό ξύρισμα
Ενημέρωση για την καμπάνια του Movember, τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη
Κληρώσεις-Δώρα

Το party θα πραγματοποιηθεί στο Εστιατόριο «Χρώματα» στα Πικουλιάνικα ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την Πρόσκληση που υπάρχει και διανέμεται στο Artistic Hair Salon by Pery & George και το Εστιατόριο. Τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν στο ΕΚΑΒ Σπάρτης για αγορά Εξοπλισμού Κινητής Μονάδας (Μόνιτορ-Απινιδωτής).

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 19.00.