Δύο επιχειρήσεις, όλοι οι συνεργάτες τους και εσείς. Σε μια γιορτή πρωτότυπη για την υγεία του Άνδρα αλλά και για την στήριξη του ΕΚΑΒ Σπάρτης. Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο «Χρώματα» στα Πικουλιάνικα.

ΣΠΑΡΤΗ. Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής της ιδιαίτερης προσπάθειας που κάνουν οι άνθρωποι του Εστιατορίου «Χρώματα» και του Artistic Hair Salon Pery& George.

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 ανακαλύψτε πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχετε σε κάτι τόσο σημαντικό και συνάμα διαφορετικό.

Οι διοργανωτές, δίνουν «χρώμα» στην ενέργεια σας και σας προσκαλούν σε έναν φιλόξενο χώρο, στα Πικουλιάνικα Σπάρτης στο Φιλανθρωπικό Party Movember.
Mια ξεχωριστή βραδιά – γιορτή για την υγεία του άνδρα. Στήριξη στο Κίνημα κατά του καρκίνου του προστάτη και κατά της ανδρικής κατάθλιψης.

To party θα στέψει τον άνδρα Μο και τη Miss Movember! Θα βραβευθεί το καλύτερο αληθινό ή ψεύτικο μουστάκι, ενθαρρύνοντας έτσι την δημιουργικότητά σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχετε μόνο με πρόσκληση (20€) που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Εστιατόριο «Χρώματα» και από το Artistic Hair Salon Pery& George (πεζόδρομος Κλεομβρότου).
Τα έσοδα των προσκλήσεων θα διατεθούν στο Ε.Κ.Α.Β. Σπάρτης για αγορά εξοπλισμού Κινητής Μονάδας (Μόνιτορ – Απινιδωτής).

Μέσα στις «ανταύγειες» της βραδιάς θα απολαύσετε ενημέρωση για τα επίκαιρα θέματα υγείας από ειδικούς, coctails απολαυστικά, ανδρικό ξύρισμα από τον George, πρωτότυπα εδέσματα, μουσικές επιλογές και δώρα από κληρώσεις.
Αξιοπρόσεκτος και ο κώδικας ενδύματος…