Υλικά
• 2 ψαρονέφρια ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ [Προσφορά εβδομάδας 7,80/κιλό]
• 1/2 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
• 2 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
• 1 1/2 κ.σ. μέλι
• 1 κ.σ. φύλλα δενδρολίβανου
• 1/2 φλυτζάνι σόδα υγρή
• αλάτι - πιπέρι

Παρασκευή
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι σε ένα φλυτζανάκι.
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε καλά τα ψαρονέφρια από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα.
Ρίχνουμε το δενδρολίβανο.
Ρίχνουμε τη σόδα και μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε να βράσει το κρεατάκι με το ζουμί για 10-15' με κλειστό καπάκι.
Ρίχνουμε το μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύουμε.
Μόλις πάρει μια βράση είναι έτοιμο.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Ταιριάζει πολύ με ρυζάκι.