Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει την 1η Πανελλήνια συνάντηση Μελέτης και Πρόληψης Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές στη Σπάρτη 1-2 Δεκεμβρίου.

ΣΠΑΡΤΗ. Την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη η «1η Πανελλήνια συνάντηση Μελέτης και Πρόληψης Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές».

Την επιστημονική αυτή συνάντηση διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και την Πελοπόννησος Α.Ε.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζώης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Σπάρτη

Η τελετή έναρξης της επιστημονικής συνάντησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 20.00 με ομιλητές τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και τον Ομότιμο Καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κ. Ν. Βακάλη.

Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του ΥΠΑΑΤ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Πελοποννήσου και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.