H AE Σπάρτη γνώρισε την ήττα από τον Πλατανιά με 1-0 στο γήπεδο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου έκαναν μεγάλη προσπάθεια κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και με τον άνεμο κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League.

H ΑΕ Σπάρτη πήρε τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς βγήκε μπροστά και στο 51’ ο Γουνδουλάκης, μετά από σέντρα του Γιορέντε, ευτύχησε να κάνει το 1-0. Η ομάδα μας θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες ευκαιρίες των Ηλιόπουλου (77’) και Βελλίνη στις καθυστερήσεις, όμως το 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου) με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου).

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕ Σπάρτη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' Βελλίνης), Αναστασάκος.


Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ευχαριστεί την διοίκηση του Πλατανιά για την παραχώρηση του γηπέδου στο Μάλεμε, προκειμένου η ομάδα μας να πραγματοποιήσει την προπόνηση της Δευτέρας (28/11), για την μεταξύ μας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη την Τρίτη (29/11) στο γήπεδο των Περιβολίων.

Αναστασάκος: Ευχαριστώ τον Πλατανιά

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τίμησε σήμερα τον Ηλία Αναστασάκο, τον παίκτη που πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας στην Super League, στη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού την 2η αγωνιστική της περιόδου 2012-2013. Συνολικά στις 28 συμμετοχές που είχε με την φανέλα του Πλατανιά, ο Ηλίας Αναστασάκος, σημείωσε 7 τέρματα.

Ο επιθετικός της Σπάρτης μετά το τέλος του αγώνα, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας μας για την τιμή που του έκαναν, συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι για μας μένει η καλή εμφάνιση. Είμαστε μια νέα ομάδα και σημασία δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η καλή εικόνα που είχαμε, απέναντι σε μια ομάδα της Super League. Για μας υπάρχει ο στόχος της ανόδου, αλλά όχι άμεσα και παιχνίδια σαν και αυτό μας βοηθούν στο να αποκτήσουμε εμπειρίες. Στον Πλατανιά είχα περάσει πολύ ωραία και έχω πολλούς φίλους με τους οποίους ακόμα έχουμε επικοινωνία. Τους ευχαριστώ για την έκπληξη που μου είχαν ετοιμάσει και εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”.