Με στόχο την οργάνωση ιδιαίτερων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης συζητά τόσο για την πεζοδρόμηση κεντρικών δρόμων όσο και για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πόλη.

ΣΠΑΡΤΗ. Την Δευτέρα 5/12/16 ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης προκειμένου να λάβει αποφάσεις για 9 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Δύο εξ’ αυτών αφορούν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Σπάρτης και συγκεκριμένα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης (πεζοδρομήσεις) αλλά και τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Δείτε live τη συνεδρίαση

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1ο Λήψη απόφασης για αγορά ακινήτου και σύσταση επιτροπής καθορισμού τιμήματος
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

2ο Περί συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης στη Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης-Νέα φάση» του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης.
Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

3ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος

4ο Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος

5ο Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 για ανάκληση χρηματοδότησης
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος

6ο Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2016 για «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤAΣΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΑΝΤΟΣ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΟΡΔΟΝΙΑΣ» λόγω έκτακτης ανάγκης.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Αποστολάκος

7ο Έγκριση της αριθ.134/2016 κυκλοφοριακής μελέτης «Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων 2016, εντός της πόλης της Σπάρτης»
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

8ο Περί λειτουργίας χριστουγεννιάτικου χωριού.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

9ο Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του υποέργου [2]: «Eγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Σκάλας» της ΠΡΑΞΗΣ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» ΟΠΣ: 300800
Εισηγητής: κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

Να σημειωθεί ότι μια ώρα ενωρίτερα σε ξεχωριστή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για την έγκριση ή μή του απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2015
Εισηγητής: κ.Δημήτριος Αποστολάκος