Η ΑΕ Σπάρτη επιβλήθηκε του Αιγινιακού με 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

ΣΠΑΡΤΗ. Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ έδειξε για μια ακόμη φορά το μέταλλο και την ψυχή της καθώς επίσης και την μαχητικότητά της για την επίτευξη ενός σημαντικού τριπόντου και μάλιστα με ανατροπή.
Ο Γιαννίτσης άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Σπάρτη μόλις στο 2', ωστόσο, ο Αιγινιακός ισοφάρισε στο 29' με τον Ζούρκο και πήρε προβάδισμα στο 55’ με τον Πατράλη. Η ΑΕ Σπάρτη όμως με τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη. Ο Μπουντόπουλος έφερε το ματς στα ίσα στο 80' και στο 82' ο Αναστασάκος υπέγραψε το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπυρίδων Μιχελής (Πειραιά) με βοηθούς τους Γιαννίκο (Πειραιά) και Λάμια (Μεσσηνίας).

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Kραβάριτης, Κατσίκης (46’ Ν. Αρσενίεβιτς), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος (60’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (72' Bελλίνης), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσιαγιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρι, Μουκίδης (77' Κυζιρίδης), Φασίδης (65’ Ονουάτσι)