Σε συνεννόηση καλεί τα μέλη της η ΟΕΒΕΛ προκειμένου να μεταβούν στο απεργιακό συλλαλητήριο της Αθήνας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ενάντια στα προωθούμενα μέτρα από την Κυβέρνηση και τους δανειστές.

ΣΠΑΡΤΗ. Το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) εκτιμώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Oι κινητοποιήσεις θα γίνουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, «για να διατρανώσει την αντίθεσή της στα προωθούμενα μέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μικρομεσαίους επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους, αυτοαπασχολούμενους».

Με δεδομένο ότι και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας έχει εξαγγείλει συμμετοχή στο κεντρικό Συλλαλητήριο της Αθήνας - στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της Γ.Σ.Ε.Ε.- η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας καλεί κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο που επιθυμεί τη μετάβασή του στην Αθήνα (στο Συλλαλητήριο) να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 6937134229 & 6937333221.