Μαγικά Χριστούγεννα υπόσχεται ο Δήμος Σπάρτης για φέτος με άρωμα χαράς, Λακωνίας και αλληλεγγύης. Σήμερα οι τελικές αποφάσεις στο Ν. Π. Πολιτισμού, θετικό το Δ.Σ. στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

ΣΠΑΡΤΗ. Στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης στήθηκε σήμερα το πρωί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που αναμένεται να στολιστεί και να φωτιστεί κατάλληλα.

Φέτος η Δημοτική Αρχή ενεργεί ταχύτερα και μάλλον αποτελεσματικότερα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του notospress, επιθυμεί να χαρίσει στην πόλη της Σπάρτης Μαγικά Χριστούγεννα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας γνωμοδότησε υπέρ της δημιουργίας Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο φαίνεται πως έχει άρωμα Λακωνίας και Αλληλεγγύης! Επιπλέον, ο Δήμος πρόκειται να τοποθετήσει τις επόμενες ημέρες στο κέντρο της πόλης συνθετικό παγοδρόμιο και καρουσέλ!

Οι τελικές αποφάσεις πάντως αναμένεται να ληφθούν σήμερα που συνεδριάζει και το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με βασικό θέμα την έγκριση πίστωσης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Στην ημερήσια διάταξη και η έγκριση πρακτικού της επιτροπής παραλαβής των εκθεμάτων του Μουσείου της Νεότερης Σπάρτης αλλά και η έγκριση πραγματοποίησης της περιβαλλοντικής δραστηριότητας «Συντήρηση μονοπατιών».