Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Δεξί και αριστερό χέρι του Πέτρου Τατούλη. Ο λόγος για την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

ΣΠΑΡΤΗ. Επικαλύπτει τα πάντα, συντονίζει τους αντιπεριφερειάρχες των Νομών, εκπροσωπεί τον Πέτρο Τατούλη, χειρίζεται τα ΜΜΕ, «μαγειρεύει» και «σερβίρει»… Πώς αντέχει; Κάτι πίνει ή κάτι τρώει και δεν μας το λέει;
Λίγο υπερβολική στην επικοινωνία – αβάντα, ίσως λίγο κουραστική σε ύφος – καβάτζα και σε διάρκεια – όπερα αλλά πανταχού παρούσα. Έχει πιστωθεί (κατά άλλους χρεωθεί) μεγάλο μέρος από την πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Φθάνει σε σημείο να εισηγείται δύσκολα θέματα για λογαριασμό θεματικών η γεωγραφικών Αντιπεριφερειαρχών… όπως έχει συμβεί με τη Λακωνία. Είναι παρούσα σε κάθε συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη και σχεδόν παρούσα σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ελέγχει τα πάντα, ή θέλει να τα ελέγχει και έχει πάρει επ’ ώμου τις Τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχει η Μυθική Πελοπόννησος. Θα προσιδίαζε ο χαρακτηρισμός «μυθική» αρχιμάγειρας της Περιφέρειας αλλά είναι προτιμότερο να την ρωτήσουμε: «Ντίνα, τι τρως και δεν μας δίνεις..;»
Αν δεν απαντήσει σε εμάς ας απαντήσει τουλάχιστον στους συναδέλφους της αντιπεριφερειάρχες…

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr