Με τρεις εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν σινεμά, μουσική και θέατρο γιορτάζει τα Χριστούγεννα το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

ΣΠΑΡΤΗ. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, οργανώνει τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.
Ειδικότερα:

-Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (ώρα 11:00), θα προβληθεί χριστουγεννιάτικη ταινία-έκπληξη, με υπότιτλους, για όλη την οικογένεια.

-Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (ώρα 20:00), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει οκτώ λυρικούς τραγουδιστές και τραγουδίστριες σε μιαν εορταστική μουσική βραδιά, με τίτλο «Οι φωνές των Χριστουγέννων». Το φωνητικό σύνολο «8tetto» θα ερμηνεύσει διαχρονικές μελωδίες, από την κλασική έως τη σύγχρονη διεθνή και ελληνική μουσική, αλλά και παραδοσιακά κάλαντα.

-Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (ώρα 10:30), μέλη του φωνητικού συνόλου «8tetto» θα παρουσιάσουν, αποκλειστικά σε σχολικές ομάδες δημοτικού, την πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση «Τι τρέχει με την όπερα;», για να μυήσουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της όπερας, με διασκεδαστικό τρόπο.

Συντελεστές
Πένυ Δεληγιάννη και Ευτέρπη Κατσαμάτσα (σοπράνο), Σοφία Μάλαμα και Μαρία Κουσιορή-Νικοτιάν (άλτο), Στρατής Στηλ και Νίκος Ζιάζιαρης (τενόροι), Δημήτρης Αλεξούδης και Ηλίας Καπάνταης (μπάσοι), Αλέξανδρος Φαρής (μουσική προετοιμασία, πιάνο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για την εορταστική μουσική βραδιά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr