Μνημόσυνα

Ιωάννης Π. Μιχαλόπουλος

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος τελείται το 40ήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο του Πρωτοπρεσβύτερου Ιωάννη Π. Μιχαλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν τα παιδιά του Βασίλειος-Ελίνα, Δημήτριος-Μαργαρίτα και Μαρία-Δημήτριος, τα εγγόνια του Ιωάννης, Παναγιώτης, Ιωάννα, Θεόδωρος, Ιωάννα, Παναγιώτης, Φίλιππος και Ροδάφνη, η αδελφή του Πρεσβυτέρα Χριστίνα Ρούτση, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Ι. Βασιλάκης

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνα στη Σπάρτη τελείται Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Ι. Βασιλάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Γιώργος και Σαράντος, τα εγγόνια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Βασίλειος Χρ. Γεωργακόπουλος (Νυφίτσας)

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλογωνιάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασιλείου Χρ. Γεωργακόπουλου (Νυφίτσας). Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Πολυξένη και Ειρήνη, η μητέρα του Πολυξένη, τα αδέλφια του Γεώργιος, Νικόλαος - Παναγιώτα, Θωμάς – Αναστασία και Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς του.