ΣΠΑΡΤΗ. Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του είχε την Κυριακή ο Νίκος Μηλιάκος στο φιλικό παιχνίδι της Κ19 που πραγματοποιήθηκε στη Μεγαλόπολη με αντίπαλο τον τοπικό Πανιώνιο (αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Αρκαδίας).

Η ΑΕ Σπάρτη έκανε το 1-0 στο 11’ με τον Ασπιώτη, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 78’ ο Μήτσης ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 88’ ο Μπουζιάνης πέτυχε, προσωρινά, την ανατροπή για τη Δόξα Μεγαλόπολης. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλεζι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Μπαλίκος Ιωάννης, Γιαννόπουλος, Παναγιωτίδης, Καρασούλος, Κρασόγιαννης, Τσουμπλέκας, Κωστόπουλος, Μήτσης, Ζέρβας, Μπουζιάνης. Αγωνίστηκαν επίσηε οι Σταθούρος, Κλέν, Μιχόπουλος, Μαγκλάρας, Τσάφης, Μπαλίκος Δημήτρης, Ζαραφέτας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κορτέσης, Σκαμπαρδόνης, Καλογερόπουλος, Στούμπος, Πετράκος, Μπουτσικάρης, Μπέτσιος, Πολίτης, Έλεζι, Ρασσιάς, Ασπιώτης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπεβούδας, Φραντζέσκος, Καφαντάρης, Λαμπράκης, Κονίδης, Κορδούλης, Μαλτέζος, Παυλάκης, Θανασούλας.