Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (15/12,15:00) με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας έχουν εξαντληθεί. Οι Αναστασάκος και Σιώπης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο.


ΣΠΑΡΤΗ. Με μια πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Σαϊνοπουλείου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/12) η προετοιμασία της ΑΕ Σπάρτη, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (15/12, 15:00 ) με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή και η τελική 18αδα θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι Αναστασάκος και Σιώπης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Eν τω μεταξύ η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (15/12,15:00) με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας έχουν εξαντληθεί. Παρακαλεί επίσης, τους φιλάθλους, που δεν έχουν εισιτήριο του αγώνα να μην προσέρχονται στο Δημοτικό Στάδιο, για λόγους ασφαλείας και αντίστοιχα τους κατόχους των εισιτηρίων του αγώνα και των καρτών διαρκείας να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς από την ώρα έναρξης του αγώνα, για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο του σταδίου. Η είσοδος των φιλάθλων θα ξεκινήσει από τις 12:30.