Με την ευχή το όραμα Γιαννακόπουλου να συνεχίζει να ενώνει τους «υγιείς» φιλάθλους της Σπάρτης η Αθλητική Ένωση παίρνει θέση.

ΣΠΑΡΤΗ. Με ανακοινωσή της η Αθλητική Ένωση Σπάρτης στο Μπάσκετ στηρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι ευελπιστεί να καμφεί η αγανάκτησή του από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλο προβληματισμό παρακολουθούμε τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα μας την Α.Ε.Σ.. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πρόοδος τόσο της ομάδας όσο και γενικότερα της πόλης της Σπάρτης που συντελείται χάρη στην προσωπική διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα μείνει μακριά από οπαδικές αντιπαραθέσεις και το όραμα του Δ. Γ. θα συνεχίζει να ενώνει τους Σπαρτιάτες και γενικότερα όλους τους υγιείς Λάκωνες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΠΑΡΤΗ και είμαστε σίγουροι οτι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι- που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων-θα αποτελέσουν το βαρόμετρο ώστε η δικαιολογημένη πίκρα και αγανάκτηση του Δ. Γ. να εξουδετερωθούν από την δεδομένη και πολλάκις αποδεδειγμένη φιλόπατρις του διάθεση».