Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δ. Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως παραμένει αμετακίνητος σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί από την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ειδικά μετά την υποδοχή που επεφύλαξε η πόλη στον Ολυμπιακό χθες το απόγευμα

ΣΠΑΡΤΗ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει άποψη και να παραμείνει παρά την δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

«Δεν έχω ενημερωθεί. Τώρα από εσάς το ακούω», τόνισε -αρχικά- παραδεχόμενος ότι δεν έχει ενημερωθεί για την σχετική «ενέργεια» του κ.Τατούλη.

Ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη. «Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνω. Είναι μία ειλημμένη απόφαση. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην πόλη που αγαπούν την ομάδα και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της», υποστήριξε.

Νωρίτερα, είχε εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με την Σπάρτη...

«Δεν περίμενα να υπάρξουν αντιδράσεις, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι άνθρωποι της Σπάρτης δεν θα είναι με μία ομάδα της πόλης τους. Σε καμία περίπτωση, ειδικότερα μετά τα χθεσινά που είδα, να είσαι στην πόλη σου να έχεις βρεθεί στη Β’ Εθνική και να είσαι έτοιμος να περάσεις στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μία πόλη να υποδέχεται τον αντίπαλο με αυτό τον τρόπο. Αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μία μικρή ομάδα από την Περιφέρεια δεν θα κάνει μεγάλες επιτυχίες. Όταν είμαστε Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, πώς περιμένουμε να πάει καλά μία ομάδα της πόλης μας. Υπήρξαν κάποια περιστατικά με ανθρώπους που επέστρεψαν τα διαρκείας τους, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από τοπικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού. Δεν περίμενα τις αντιδράσεις του κόσμου και - όπως είπα στην ανακοίνωση - όταν δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου, δεν έχεις λόγο ύπαρξης. Ήξερα ότι υπάρχουν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, όπως και της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άρη. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, στην αρχή ένιωσα μεγάλη αγάπη και υποστήριξη και δεν μπορούσα να προβλέψω αυτά που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες».

«Όλη η Ελλάδα ξέρει πώς ο Ολυμπιακός κερδίζει τους αγώνες του και δεν θα ήθελα η Σπάρτη να είναι ένα από τα θύματα, όπως έχει συμβεί πάρα πολλές φορές σε άλλες ομάδες. Έτυχε να είναι ο Ολυμπιακός εκείνος που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο Κύπελλο. Εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί και όλα είναι γνωστά. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν τόσο επιθετική η ανακοίνωσή μας για κάποια άλλη ομάδα», κατέληξε.


Πηγή: sport-fm.gr