Εντυπωσιακοί κυματισμοί, γαλλικές πλεξούδες και συνδυασμοί punk& chic προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας είναι τα «συστατικά» της ομορφιάς, της λάμψης και της κομψότητας σύμφωνα με το Artistic Hair Salon by Pery & George

ΣΠΑΡΤΗ. Αυτές τις γιορτές η λάμψη, η ομορφιά και η μόδα έχουν μόνο όνομα! Το Artistic Hair Salon by Pery & George θέλει και μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα μοναδική, λαμπερή, αυθεντική, ονειρεμένη! Μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και κλέψτε την παράσταση τις γιορτινές μέρες και νύχτες!

Για τις φετινές γιορτές, το πιστοποιημένο κομμωτήριο της RedKen στη Σπάρτη Artistic Hair Salon by Pery & George προτείνει κυματισμούς, πλεξούδες αλλά και εναλλακτικές επιλογές για ροκ προσωπικότητες… Παράλληλα, οι καλύτερες προτάσεις για το μακιγιάζ των εορτών έρχονται από την Beauty Advisor Νανά Τσούτουρα του Φαρμακείου της Μαρίας Αρφάνη που επιμελήθηκε την παρουσίαση με προιόντα Korres και Vichy.


Εντυπωσιακοί κυματισμοί

Τι καλύτερο από τους εντυπωσιακούς κυματισμούς! Γιατί πραγματικά είναι για να πεθαίνεις γι’ αυτούς! Η χωρίστρα στο πλάι κάνει το look ιδιαίτερα ελκυστικό, ειδικά αν συνοδεύεται από καλοσχηματισμένους και λαμπερούς σχηματισμούς που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σας!

[Δείτε τις δημιουργίες στη Λίνα και την Εύη από την Πέρρυ και την Ιωάννα]


Γαλλικές πλεξούδες

Οι γαλλικές πλεξούδες καθορίζουν το στυλ στους δρόμους και τις πασαρέλες ως το απόλυτο αξεσουάρ μόδας για τα μαλλιά, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύπλευρες, από glamorous μέχρι ρομαντικά looks ακόμα και εκκεντρικά χτενίσματα. Είτε ελαφρώς ατιμέλητες είτε πλεγμένες με ακρίβεια, ψηλές ή χαμηλές, πλεγμένες ή πιασμένες.

[Δείτε τις δημιουργίες στη Βούλα και την Μαρία από την Πέρρυ και την Ιωάννα]


Ροκ αλογοουρά και punk σινιόν

Γι’ αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν υπάρχει το punk & chic, η ροκ αλογοουρά, οι αντιθέσεις ανάμεσα στις ρίζες και τις άκρες και φυσικά η ισορροπία μεταξύ απαλότητας και δύναμης…

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2016 αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και κάντε στον εαυτό σας το ομορφότερο δώρο!

[Δείτε τις δημιουργίες στην Αγγελική, τη Νίκη και την Παναγιώτα από την Πέρρυ και την Ιωάννα]


Artistic Hair Salon by Pery & George

Κλεομβρότου 15, Σπάρτη. Τηλέφωνο: 27310 24774

Βρείτε μας στο facebook