Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης ενημέρωσε τα μέλη του για την δυνατότητα στέγασής τους στα σπιτάκια που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος στην οδό Λυκούργου. Ωστόσο δεν υπάρχει ενδιαφέρον προφανώς για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με το έτσι κι αλλιώς "φορτωμένο" πρόγραμμα των καταστημάτων.

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Εμπορικός Σύλλογος όχι μόνο δεν μποϋκοτάρει το Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Σπάρτη αλλά συνεχάρη τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία. Το κατά πόσο θα συμμετέχουν οι Έμποροι της Σπάρτης στα κιόσκια που έχει δημιουργήσει ο Δήμος είναι καθαρά θέμα δυνατότητας των τοπικών επιχειρήσεων που ήδη είναι επιβαρυμένες με το πρόγραμμα και το ωράριο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr οι Έμποροι και οι Επαγγελματίες της πόλης έχουν ενημερωθεί σχεδόν πόρτα – πόρτα από τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για την δυνατότητα στέγασής τους στα σπιτάκια που έχουν εγκατασταθεί στην οδό Λυκούργου έξω από το Μουσείο. Η μόνη ένσταση που εκφράζουν οι έμποροι είναι σχετικά με το κλείσιμο των δρόμων.