Εγκαίνια των γραφείων Σπάρτης της εφημερίδας «Δημοτική Αγορά της Λακωνίας» έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα. Η εφημερίδα που ήρθε για να αλλάξει τη λογική των εκδόσεων στηρίζεται αποκλειστικά στην αγορά. Η δημιουργία των γραφείων της σηματοδοτεί την απόφαση του εκδότη κ. Γιάννη Γούσγουλα να απευθυνθεί στην καρδιά της Σπαρτιατικής αγοράς, και όχι μόνο.

ΣΠΑΡΤΗ. Παρουσία εκπροσώπων των αρχών, φίλων και συναδέλφων δημοσιογράφων έγιναν στη Σπάρτη (στην οδό Βρασίδου) τα εγκαίνια των γραφείων της εφημερίδας «Δημοτική Αγορά». Η εφημερίδα κυκλοφορεί μόνο με 1€ και στην ουσία προάγει και προβάλει τις προσφορές και τις ευκαιρίες που παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό εκατοντάδες επιχειρήσεις απ’ όλη τη Λακωνία.

Ο εκδότης κ. Γούσγουλας, μιλώντας στο notospress.gr, ανέφερε: «Δεν ήρθαμε να ανταγωνιστούμε τον τύπο της Λακωνίας αλλά να δώσουμε την ευκαιρία στους επαγγελματίες να επικοινωνήσουν με το κοινό. Παράλληλα χωρίς καμία απολύτως εξάρτηση ενημερώνουμε τους αναγνώστες για ό,τι θεωρούμε σημαντικό και χρήσιμο». Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη ανάπτυξης της εφημερίδας έχει ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

Οι παριστάμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία και συνεχή αύξηση των φύλλων.
Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καρράς. Από τον χώρο των ΜΜΕ ο Ηλίας Μπόνος, ο Λεωνίδας Χονδρόπουλος και η Ποτούλα Βελουδάκη.
Το αγιασμό των γραφείων τέλεσε ο πατέρας Αθανάσιος Σπηλιώτης.

Εκδότης της εφημερίδας είναι ο Γιάννης Γούσγουλας, αρχισυντάκτης ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος και ομάδα συντακτών οι Ελένη Μανάκου, Βασιλική Μανάκου, Παναγιώτης Πολολός, Κώστας Δεντάκος, Γιώργος Κούτουλας και Μαρία Λεκάκη.