Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα και κατάστημα, στη Λακωνία. Δράστης ημεδαπός 34χρονος.

ΣΠΑΡΤΗ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα και κατάστημα, στη Σπάρτη Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις 18.12.2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 34χρονος ημεδαπός. Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο 34χρονος, στις 17/18.12.2016 και κατά τις βραδινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, είχε διαπράξει συνολικά τρείς περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα και μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο 34χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.