Το κοινό αφοσιωμένο καταχειροκρότησε τη συναυλία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης.

ΣΠΑΡΤΗ Μια ιδιαίτερη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν τo Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης.

Το κοινό απήλαυσε αποσπάσματα και άριες των Rachmaninoff, Grieg, Gomez, Piazzola και Vivaldi στο εισαγωγικό, πρώτο μέρος από τους σολίστ:

Μαρία Βελμάχου - πιάνο
Μαρία Κονταξάκη - σοπράνο
Χαράλαμπο Γούλα – κιθάρα
Μιχάλη Ερζένη - κοντραμπάσο

Στο δεύτερο και κυρίως μέρος της συναυλίας, η τετράφωνη μικτή χορωδία του Μ.Ο.Σ. και ο εξαιρετικός τενόρος Λουκάς Πανουργιάς, συνοδεία επταμελούς ορχήστρας, ερμήνευσαν το περίφημο έργο «Misa Criolla» του Αργεντίνου μουσουργού Ariel Ramirez.

Το κοινό με υποδειγματική αφοσίωση παρακολούθησε τη συναυλία και στην ολοκλήρωσή της έδειξε την ευχαρίστησή του με το ολόθερμο και διαρκές χειροκρότημα!

Την συναυλία επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης.

Τα μέλη της χορωδίας, ο μαέστρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ. ευχαριστούν θερμά το Δήμο Σπάρτης για την επιχορήγηση της εκδήλωσης αυτής, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης για τη πολύτιμη συμβολή τους και τους χορηγούς της εκδήλωσης Ξενοδοχεία “Μενελάιον” και “Μανιάτης”, Kαταστήματα Έλσας Λάππα, Νικολόπουλου Άκη, Χρύσανθου Γκάτση και το ανθοπωλείο Αλειφερόπουλου. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ραδιόφωνο “Πολιτεία”.