ΣΠΑΡΤΗ. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Ministry Music Hall υποδέχεται τον εξαιρετικό Dj Ζώη Χαλικιόπουλο (Mr Z).

Δυό ημέρες πριν τα Χριστούγεννα σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουρια χειμερινή cocktail list μας...

Μαζί με τα ιδιαίτερα καινούρια cocktails μας απολαμβάνουμε μουσικές από τον Mr.Z...

Έρχεται από την Αθήνα μαζί με τα βινύλιά του σε ρυθμούς funk jazz και φυσικά uptempo διάθεση...

Λίγα λόγια για τον Mr Z

Ο Μr.Z κατά κόσμον Ζώης Χαλκιόπουλος ζει και αναπνέει για την μουσική από την γενέτειρα του πόλη, την Αθήνα η οποία του ανταπέδωσε την αγάπη της, χρίζοντας τον μέσω του δημοφιλούς free press Athens Voice ως τον καλύτερο dj για το 2012.

Με την φήμη του αγαπημένου DJ πολλών bars και χώρων του κέντρου της πόλης να τον ακολουθεί και έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες πετυχημένα θεματικά events, έχει μοιραστεί τα decks με κορυφαία dj ονόματα και παραγωγούς της χώρας όπως Chevy, Lilis Bros, Bad Spencer, Fantastikoi Hxoi, Sillyboy, Blend, Kid Flicks, Baby Guru κ.α.

Παράλληλα, εδώ και έξι χρόνια μοιράζεται το εκλεκτικό του μουσικό γούστο μέσω του music diary blog του, Naked Sides (www.nakedsides.tumblr.com). Από τις άγνωστες ελληνικές μπάντες της ψυχεδέλειας των 60’s και την παγκόσμια jazz των 70s, μέχρι τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές κυκλοφορίες, ο Mr.Z έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να διευρύνει τα όρια της αγαπημένης του συνήθειας, της αναζήτησης και συλλογής βινυλίου.

Tα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ως ένας από τους καλύτερους εγχώριους ραδιοφωνικούς παραγωγούς (Πέμπτες 6 - 8 / www.avopolisradio.gr). Αρθρογραφεί στην Popaganda (www.popaganda.gr) εβδομαδιαία ενω έχει κυκλοφορήσει 2 προσωπικά album και ένα ep σε βινύλιο, κασσέτα και digital μορφή και ετοιμάζει μερικές ακόμα παραγωγές και συνεργασίες.

Warm up: NikosG...

RSV: 27310 81288

Μόνο στο Ministry Music Hall

And it’s the Holidays!
Το Ministry Music Hall μας προσκαλεί να περάσουμε τις καλύτερες γιορτές μας στο χώρο του:

23/12
Παρουσίαση των καινούριων Cocktails και πάρτυ με βινύλια από τον Dj Mr Z

25/12
Xmas Party Dude
Resident Djs: Alex Xaf, NikosG

28/12
The amazing Sarzetakis

31/12
New Year’s Party
Resident Djs: Alex Xaf, NikosG

1/1
Ms Lefki