Μια γιορτή με σύνθημα «Τα Χριστούγεννα της ειρήνης» από το Κατηχητικό Σχολείο Κοκκινορράχης. Τα παιδιά παρουσίασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους, ποιήματα και σκετς.

ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινορράχης παρουσίασαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους. Η γιορτή είχε ως σύνθημα «Τα Χριστούγεννα της ειρήνης ». Τα παιδιά παρουσίασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους, Δέσποινας Κουκούτση – Παπαδοπούλου, Ελβίνας Λάτση και Νικολάου Γιάνναρη, ποιήματα και σκετς.

Oι κυρίες της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης έψαλαν ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από τα νησιά του Βορείου Ανατολικού Αιγαίου, με τη βοήθεια των μουσικών τους Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου, Τριάδας Παλαιοκώστα, και Χαρούλας Παπαδοπούλου. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν έξι νέοι φοιτητές που πέρασαν φέτος στο Πανεπιστήμιο και αυτοί είναι: ο Λάζαρος Βελισσάρης, ο Νικόλαος Ξιάρχος, ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, η Αικατερίνη Μπουρτζινάκου, η Αναστασία Γομάτου και η Μελίνα Βελισσάρη.

Την γιορτή έκλεισε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος απεύθυνε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά, τις κυρίες της χορωδίας και όλους τους συντελεστές.
Στο τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού, προσέφερε στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Την γιορτή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι: ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινορράχης Λάμπρος Παλαιοκώστας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αγγελική Κατσικάρη, ο τέως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Γεώργιος Παλούμπας και η Νηπιαγωγός του Νηπιαγωγείου Ξηροκαμπίου Σταμάτα Παπαθανασοπούλου.


Φωτογραφίες: Φώτιος Αλεξόπουλος