Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων και εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μολάων, πραγματοποίησαν σήμερα επίσκεψη στο Ίδρυμα της Μητροπόλεώς μας, Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή», για να ευχηθούν στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και τους εργαζομένους με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού της νέας χρονιάς.

ΜΟΛΑΟΙ. Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς οι φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος Μολάων όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους που περιθάλπει με πολύ μεγάλη φροντίδα και αγάπη το ίδρυμα, τους έδωσαν συμβολικά δώρα και έψαλαν τα κάλαντα.

Ο προϊστάμενος του ιδρύματος πατέρας Παναγιώτης Λεγάκης, μαζί με το προσωπικό που μοχθούν καθημερινά και προσφέρουν με αγάπη τις υπηρεσίες τους.
Οι συμπαθείς παππούδες και γιαγιάδες υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με μεγάλη χαρά και έδωσαν τις ευχές τους και την αγάπη τους.

«Είναι πράγματι μεγάλη κατάκτηση για τον τόπο μας, η ύπαρξη και η υποδειγματική λειτουργία ενός τέτοιου ιδρύματος που σε δύσκολους καιρούς συνεχίζει να προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες, με την στήριξη βέβαια όπως πάντα της τοπικής κοινωνίας» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΚΠΕ