Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία του Σπαρτιατικού στην Ποδηλασία τα 16 χρόνια. Ανάλογες είναι και οι διακρίσεις των Αθλητών του που παίρνουν πρωτιές και νίκες.

ΣΠΑΡΤΗ. Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για άλλη μια χρονιά συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Το 2016 ο Σπαρτιατικός κατετάγη 4ος στην γενική βαθμολογία, η καλύτερη θέση όλων των εποχών, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία. Επίσης, στην ειδική στατιστική βαθμολογία για το 2016 των αθλητών, ο Τάσος Αντωνόπουλος κατετάγη 1ος στην κατηγορία νέων και ο Βασίλης Δημητρόπουλος 1ος στην κατηγορία εφήβων στο αγώνισμα της πίστας.

Αποδεικνύεται έτσι, η σταθερή πορεία το συλλόγου στο χώρο της ποδηλασίας εδώ και 16 χρόνια, με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Πριστούρη.

Πρωταγωνιστικό ρολό σε αυτή την επιτυχία έχουν όλοι οι αθλητές, οι προπονητές Παναγιώτης Καρούνος Βασίλης Γιαννιώσης και Χρήστος Βορβής, οι γονείς των ποδηλατών, και όλοι οι παράγοντες που στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου.

Τέλος, το ποδηλατικό τμήμα ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη τους, τις επιχειρήσεις MANIATIS HOTEL, SILK OIL, ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ- ΚΑΡΟΥΝΟΣ.

Ακολουθεί πίνακας με τα 10 πρώτα σωματεία

1 Π.Ο.Χ.ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ
2 Π.Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ
3 ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
4 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ
5 Π.Ο ΠΑΤΡΩΝ
6 ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
7 ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ
8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
9 ΠΑΟΚ
10 ΚΑΣΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ