ΣΠΑΡΤΗ. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά, η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον υποδέχεται τον DJ και παραγωγό Dim Vach (Δημήτρη Βαχαβιώλο) !!

Ηλεκτρονική μουσική με περιπετειώδεις συνδυασμούς μας ξεναγούν στην χορευτική (και όχι μόνο) μουσική με περιπλανήσεις σε διάφορες γειτονιές του κόσμου !!

Την βραδιά πλαισιώνει ιδανικά ο καινούργιος κατάλογος της Λέσχης με νέες γεύσεις και αρώματα ειδικά για εσάς!

Warm up : isno
Guest DJ : Dim Vach

Τηλ. Κρατήσεων : 27310 23360 / 6977807670 / 6976006550


Λίγα λόγια για τον Dim Vach

Κλασικά κρουστά, ηλεκτρονική μουσική, συμμετοχή σε συναυλίες, ραδιόφωνο, δισκογραφικές συνεργασίες, sound design, ακουστικός σχεδιασμός και πολυμέσα είναι οι λέξεις κλειδιά για το προφίλ του Dim Vach.

Παραγωγές που κινούνται σε μονοπάτια electronica, ethnic, experimental και house. Κυκλοφορίες σε division, Mahayana Records, The Sound Of Everything κ.α., συμμετοχή με original tracks στις συλλογές του Buddha Bar (XIV & XV), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Break The Rule Records αλλά και το project των Sugar House.

Την στιγμή αυτή διανύει μία δημιουργική- παραγωγική περίοδο, σχεδιάζοντας το μέλλον με νέες ιδέες, πολλούς πειραματισμούς και απρόσμενες συνεργασίες. Τα τελευταία του releases «Οh My Goodness» και η συνεργασία του με την Nomi Ruiz και το project των Jessica 6 για το κομμάτι «Can’t Tear Us Apart» μας προϊδεάζουν για ό,τι ακολουθεί, ενώ έχουν ήδη τεθεί οι βάσεις για το πρώτο ολοκληρωμένο του album.

http://dimvach.com/
http://www.joinradio.gr/producers/dim-vach/