Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση αδικήματα- των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 22,82 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 896 ευρώ, φυσίγγιο κ.α.


ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθησαν, στις 30.12.2016 το απόγευμα, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο ημεδαποί, ο Σ. Ν. ηλικίας 30 και ο Μ.Κ. ηλικίας31 ετών..

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για - τα κατά περίπτωση αδικήματα - των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, χθες (30.12.2016) το απόγευμα, εντόπισαν τον 30χρονο, όπου στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -0,48- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 30χρονου, στην οδό Λεωνίδου στη Σπάρτη και στους κοινόχρηστους χώρους αυτής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• Ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -22,34- γραμμαρίων.
• Ποσότητα σκόνης, συνολικού βάρους -3,42- γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται.
• Χρηματικό ποσό -896- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
• Ζυγαριά ακριβείας.
• Σκεύος καπνίσματος.
• Φυσίγγιο.
• Αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.
• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρείς (3) συσκευασίες που περιείχαν υπολείμματα κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.