Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Ο.Μ.Α.Ε. ) έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017.

Η ΛΕΣΧΗ της Σπάρτης για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου , αφού κάθε χρόνο οι βαθμολογίες των παρατηρητών την κατατάσσουν στην κορυφή.

Έτσι και το 2017 η Λ.Α.Σ. θα κληθεί να διοργανώσει έξι ( 6 ) επίσημους αγώνες με κορυφαία εκδήλωση το Rally Sprint «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στη περιοχή των Καρυών (Αράχωβα ) .

Εκτός αυτού με πρόταση της Λ.Α.Σ. θα γίνουν έξι αγώνες σε χωμάτινες χρονομετρημένες κλειστές πίστες με την επωνυμία TRC ( Timed Rally Cup ) που θα διεξαχθούν δύο στη περιοχή των Καρυών, δύο στη Κόρινθο και δύο στο Πύργο.

Ένας νέος θεσμός στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που θά έχει θέαμα, ταχύτητα και μεγάλες συγκινήσεις για αγωνιζόμενους και θεατές .

Ακόμα στο αεροδρόμιο Σπάρτης θα γίνει αγώνας DRAG RACING - DRAG DAY - DRIFT.
Τέλος στη Σπάρτη όπου διαθέτουμε την καλύτερη και μεγαλύτερη πίστα καρτ της Ελλάδος που είναι στη περιοχή της Αγίας Κυριακής δηλ. δίπλα στη πόλη, θα διοργανωθούν αγώνες DRIFT - DRAG DAY - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ και αγώνες ΚΑΡΤ .

Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλους .