Επιστολή στα ΜΜΕ απέστειλε η Διοίκηση των Super Market Καραγιάννης την Τετάρτη 4/1/17 με αφορμή την πυρκαγιά που έπληξε το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στο Γύθειο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς
τους Πελάτες μας,
τους Προμηθευτές μας,
τους Εργαζομένους μας και
τους Συμπολίτες μας της Λακωνίας.

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, χθες (3/1/17) τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά στο Κεντρικό μας κατάστημα στο Γύθειο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες και ο χρόνος για την αποκατάσταση τους δεν είναι ακόμα προβλέψιμος.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας γιατί είσαστε εσείς που επί 75 χρόνια δίνετε δύναμη στην ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ. Με την συμπαράσταση και την υποστήριξη σας έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν δυσκολίες και απειλές και το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Γνωρίζουμε ως Διοίκηση και Εργαζόμενοι ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά αλλά και έξυπνα. Θα το κάνουμε με σχέδιο και αυταπάρνηση όλοι μαζί χωρίς να λείψει κανείς, θα ξαναφτιάξουμε το Κεντρικό πιο όμορφο πιο ελκυστικό, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στο κοινό μας μέλλον στην Λακωνία.

Γνωρίζουμε ότι μόνο εμείς, δεν είμαστε αρκετοί. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των πελατών μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται και εμείς ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγαπητοί Πελάτες, από σήμερα χρειαζόμαστε ακόμη πιο ισχυρή την υποστήριξη σας.
Γνωρίζουμε ότι οι απώλειες (ευτυχώς μόνο υλικές) που υποστήκαμε και πιθανόν να έχουμε στην συνέχεια είναι μεγάλες και οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς δυσχερείς.

Γνωρίζουμε όμως ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους Προμηθευτές μας σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία δεν θα δοκιμαστούν.

Αγαπητοί Προμηθευτές από σήμερα χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας ώστε να συνεχίσουμε, μέσα σε πνεύμα κατανόησης, την αμοιβαία ωφέλιμη σχέση μας που αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ.

Γνωρίζουμε ότι οι Συμπολίτες μας Λάκωνες, έστω κι αν δεν είναι πελάτες μας μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά μας στην Λακωνία, στους ντόπιους που εργάζονται μαζί μας, στις Λακωνικές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Αγαπητοί Συμπολίτες, εμείς ως μια αμιγώς Λακωνική επιχείρηση, σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή ζητούμε την υποστήριξη σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην περιοχή μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ