Πρόσωπα και τοπία από την πανέμορφη λακωνική Μάνη πρωταγωνιστούν στη νέα διαφήμιση του iPhone 7plus

ΜΑΝΗ. Με ένα καινούριο βίντεο η Apple προωθεί το iPhone 7plus. Αντικείμενο του διαφημιστικού είναι η κάμερα της νέας συσκευής που διαμορφώνει μοναδικά πορτρέτα και για να την αναδείξει καλύτερα, ο παγκόσμιος αυτός κολοσσός της τεχνολογίας επέλεξε τη γραφική και πανέμορφη Λακωνική Μάνη και τους ανθρώπους της.
Το βίντεο έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού, διάρκεια που πάντως επιτρέπει στο θεατή να απολαύσει αληθινές καθαρές και απλές αλλά εύγλωττες εικόνες Ελλάδας! Όχι τόσο τα τοπία της, τα διάσημα και δημοφιλή της νησιά, αλλά τους ανθρώπους της, τους φιλόξενους, καλόκαρδους, αγαθούς και γελαστούς ανθρώπους της καθημερινότητας, που συναντά κανείς παντού, ειδικά στη Μάνη.

Η διαφήμιση έχει τίτλο «Take Mine», και δείχνει ένα νεαρό κορίτσι που φτάνει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό, το Γερολιμένα Μάνης, για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Στο καφενείο του χωριού η εγγονή φωτογραφίζει τη γιαγιά χρησιμοποιώντας την λειτουργία του iPhone «Πορτραίτο», διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της Apple. Ο ενθουσιασμός της γιαγιάς της για τη φωτογραφία είναι μεταδοτικός σε όλο το χωριό, το οποίο παίρνει σειρά και ποζάρει στο κινητό της. Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, η νεολαία του χωριού συγγενείς και φίλοι.

Το διαφημιστικό σποτ του οποίου γυρίσματα έγιναν σε Οίτυλο και Γερολιμένα, έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της χθεσινοβραδινής τελετής απονομής «Χρυσές Σφαίρες».