ΑΘΗΝΑ. Mε πολλή προσοχή μεταφέρουμε την ενημέρωση από το Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού σχετικά με την Υγεία του μικρού Νεκτάριου – Γιώργου Αρφάνη. Πρόκειται για το αγοράκι 2,5 ετών που κτυπήθηκε βάναυσα από την μητέρα του στη Σκάλα, πριν απο μια εβδομάδα, και νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα.

Ο Νεκτάριος δίνει πραγματική μάχη, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο πλάι του. Έχει αποσωληνωθεί, δεν βρίσκεται πλέον σε καταστολή, υποστηρίζεται μόνο με μάσκα οξυγόνου, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν πολύ προσεκτικά της νευρολογική του εξέλιξη για να διαπιστώσουν πλέον πόση είναι η ζημιά που έχει γίνει, συνέπεια του κτυπήματος από την μητέρα του.

Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να υπάρξει σαφής εικόνα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μάνος συνιστά υπομονή και ψυχραιμία.

Η μητέρα - που όπως αποκάλυψε το "Χαμόγελο του Πιαδιού" ήταν παιδί θύμα κακοποίησης απο τον πατέρα της - έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία της στον Ανακριτή Σπάρτης ενω ο σύντροφός της αφέθηκε ελέυθερος με περιοριστικούς όρους.