ΣΠΑΡΤΗ. Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, στη νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον π. Γεώργιο Μπλάθρα. Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους Δημοτικούς Υπαλλήλους, απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιος εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2017 να είναι ένα έτος με υγεία, προκοπή, αισιοδοξία και αποδοτικότητα. Επίσης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συνεργασία, η οποία είναι σημαντική προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην καθημερινότητα ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους.

Ευχές επίσης απεύθυναν , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Καρμοίρης Ιωάννης, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες» και Λεβεντάκης Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση». Παρευρέθηκε ακόμα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Μοιράγιας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων κ.α.