ΣΠΑΡΤΗ. Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης (Βρασίδου 193), με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

• Θέμα 1ο: Επικύρωση της δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης κατά το έτος 2017.
• Θέμα 2ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης έτους 2016.
• Θέμα 3ο: Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων για το νέο έτος 2017 .
• Θέμα 4ο: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, για την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου, «υποψηφιότητα για το αξίωμα του Διοικητικού Συμβουλίου και του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι με έγγραφη αίτησή τους, που θα υποβάλλεται το αργότερο 48 ώρες πριν τη διενέργεια των αρχαιρεσιών».

Η υποβολή των αιτήσεων αυτών θα γίνεται ως την Παρασκευή 20-1-17, στην αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Ομίλου μας κ. Ευγενία Τσάχαλη, στη διεύθυνση Γκορτσολόγου 22-24 (κατάστημα).

Το Δ.Σ απευθύνει έκκληση προς τα μέλη του Ομίλου, τόσο για την παρουσία των μελών, ώστε να επιτευχθεί η απαρτία (1/2 του συνόλου των μελών), όσο και για την κατάθεση του απαιτούμενου αριθμού υποψηφιοτήτων, για να συνεχιστεί ομαλά η σημαντική πολιτιστική παρουσία του Ομίλου στην πόλη μας.

Πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός του Ομίλου.
Μετά το πέρας των εργασιών της θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, σύμβολο των συνεργατικών δεσμών και της αλληλεγγύης των μελών του.