Μνημόσυνα

Νικόλαος Χ. Νικολέτος
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Χ. Νικολέτου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Τρύπη.

Χριστίνα Γ. Κοκορελια
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Γ. Κοκορελια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη.

Βασιλική Θ. Τσακωνάκου
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο τη Βασιλικής Θ. Τσακωνάκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα.

Κυριάκος Γ. Σπυριδωνάκος
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κυρικάκου Γ. Σπυριδωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γιώργος, Γιάννης-Κωνσταντίνα, Γιάννης-Σοφία, Δημήτρης και Αργυρώ, ο εγγονός του Γιώργος, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Π. Καραγιαννάκος
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Καραγιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντωνία Ν. Φορτσα
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αντωνίας Ν. Φορτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Κωνσταντίνος-Ελένη Φόρτσα και Δήμητρα-Γρηγόρης Σταθάκος, τα εγγόνια της Αντωνία, Παναγιώτα, Νίκος, Άντι, Κίμωνας και Νίκος και τα ανίψια της Χαρούλα, Αντιγόνη και Μαριάνθη.

Κηδείες

Νικόλαος Καναβάρος
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία του 61χρονου Νικολάου Καναβάρου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη.

Λουίζα Χ. Τσουκλέρη
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία της 80χρονης Λουίζας Τσουκλέρη στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στο Γύθειο.

Γεώργιος Σ. Γιαννακάκης
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία του 90χρονου Γεωργίου Σ. Γιαννακάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κοιμητήριο Γεωργιτσίου.

Θεόδωρος Κ. Μενούτης
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία του 102χρονου Θεοδώρου Κ. Μενούτη στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη.