Στα social media εκφράζει την ένστασή του ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Σταύρος Αργυρόπουλος για όσα πρεσβεύει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης για τον ΠΕΣΔΑ (διαχείριση απορριμμάτων)

«Αυτά θέλει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης για τον ΠΕΣΔΑ Πελ/σου !!!. Καμία σχέση με τον ΠΕΣΔΑ όμως που έχουν ψηφίσει ΟΜΟΦΩΝΑ οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Ακόμη ο ΠΕΣΔΑ, ο τελικός ΠΕΣΔΑ, ΔΕΝ έχει διαμορφωθεί από τον Φορέα (ΦΟΔΣΑ) για να παραδοθεί στην Επιτροπή, μέσω της ΠΕΧΩΣ Πελ/σου. Συμφώνησαν οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ τέτοιο κείμενο; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! (Οι τιμές χωρίς ΦΠΑ παρακαλώ). Για την απόλυτη κατανόηση: Ο ΠΕΣΔΑ που θέλουν να διαβουλευτούν στην Περιφέρεια ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ από αυτόν που ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ και τα μέλη ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ. Οποιος έχει άλλη γνώμη (και ξέρω ότι πολλοί παρακολουθούν και αποδελτιώνουν τα γραφόμενα) να το δηλώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ. Οι συνέπειες...;».
"Η τιμή πύλης (gate fee) έχει οριστεί στα 80,50 €/τόνο για ποσότητα έως 150.000 τόνους και σε 35 €/τόνο για τους υπόλοιπους 50.000 τόνους έως τη συμπλήρωση της ετήσιας δυναμικότητας των εγκαταστάσεων. Η τιμή πύλης ισχύει για παράδοση των αποβλήτων σε μία από τις πέντε εγκαταστάσεις (ΜΕΑ και ΣΜΑ Κορινθίας & Αργολίδας). Επίσης, σύμφωνα με το Παράρτημα Ι.2 της σύμβασης στην περίπτωση πρόσθετων εσόδων σε σχέση με το σενάριο βάσης, το 60% αυτών επιστρέφει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου."